«

»

Mai
07

Ēdināšanas pakalpojumu speciālisti vēro meistarklasi

Pirmdien, 7.maijā izglītojamie no ēdināšanas pakalpojumu specialitātēm projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros piedalījās meistarklasē “Kā kļūt par šefpavāru?”.Pie topošajiem speciālistiem viesojās bijušais PIKC “Liepājas Valsts tehnikums” audzēknis biedrības “Pavāru klubs” pārstāvis Edgars Balodis, kurš šobrīd strādā viesnīcas “Grand Hotel Kempinski Riga” restorānā.

Edgars topošajiem speciālistiem pastāstīja, kā ir nonācis līdz savam šī brīža darbam, kā arī pastāstīja kāda ir pavāra ikdiena. Ļoti svarīgas īpašības pavāra darbā ir mērķtiecība, pacietība, spēja nepārtraukti attīstīties un izmantot katru iespēju piedalīties konkursos un citos pasākumos, lai parādītu sevi un gūtu jaunu pieredzi. Edgara stāstījumu papildināja arī  pavārprasmes demonstrējumi. Jaunieši varēja arī paši piedalīties ēdienu tapšanas procesā.Noslēgumā Edgars atbildēja uz jautājumiem, informēja par prakses un darba vietu atrašanas iespējām un aicināja jauniešus būt uzņēmīgiem, sapņot un piepildīt savus sapņus.

[Gallery not found]