Pavārs

Specialitāte Pavārs
Iegūstamā izglītība Vidējā profesionālā izglītība
Mācību ilgums 4 gadi
Specialitātes apraksts Vada ēdināšanas uzņēmumu ražošanas un apkalpošanas procesus, gatavo un noformē dažādus ēdienus, apkalpo viesus, sastāda ēdienkarti un aprēķina izmaksas.
Programmas saturs •       Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums

•       Viesmīlības pamati

•       Ēdienu gatavošanas tehnoloģija

•       Viesu apkalpošanas organizācija

•       Pārtikas preču zinības

•       Kustību un runas kultūra u.c.

Iepriekšējā izglītība Pamatizglītība
Darba iespējas Strādāt kādā no viesmīlības nozares uzņēmumiem, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, piem. restorānos, picērijās, kafejnīcās u.c.

kotankti