Pavārs

Specialitāte Pavārs
Iegūstamā izglītība Arodizglītība
Mācību ilgums 1,5 gadi
Specialitātes apraksts Vada ēdināšanas uzņēmumu ražošanas un apkalpošanas procesus, gatavo un noformē dažādus ēdienus, apkalpo viesus, sastāda ēdienkarti un aprēķina izmaksas.
Programmas saturs •       Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums

•       Viesmīlības pamati

•       Ēdienu gatavošanas tehnoloģija

•       Viesu apkalpošanas organizācija

•       Pārtikas preču zinības

•       Kustību un runas kultūra u.c.

Iepriekšējā izglītība Vidējā izglītība
Darba iespējas Strādāt kādā no viesmīlības nozares uzņēmumiem, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, piem. restorānos, picērijās, kafejnīcās u.c.

kotankti